Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au apărut informații noi despre OZN-uri, dar nu pentru oamenii de rând

Thursday, 27 June 2019, 00:29 Sursă: REALITATEA.NET

Ei bine, câțiva senatori din Statele Unite ale Americii au primit recent briefing-uri clasificate de la Pentagon, care conțin informații despre întâlniri ale oamenilor din Forțele Marine cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri).

Unul dintre acești senatori, Mark Warner, vice-președintele de la Comitetul de Inteligență al Senatului din SUA, a explicat prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt că: „piloții navali dau de interferențe inexplicabile în aer, iar aceasta este o problemă de siguranță pe care trebuie să o rezolvăm".

Informațiile despre OZN-uri care nu sunt pentru oamenii de rând

După cum știi, americanii mai mult ca orice alt popor au fost dintotdeuna fascinați de OZN-uri, însă acest interes a crescut semnificativ în 2017. Mai exact, acest an marchează și primul program lansat de Pentagon, în cadrul căruia mai mulți marinari și aviatori au fost intervievați în legătură cu obiectele misterioase văzute.

„Oficialii Forțelor Marine s-au întâlnit într-adevăr cu membrii din congres interesați și cu angajații miercuri, pentru a oferi un brief clasificat cu privire la eforturile de înțelegere și identificare ale acestor amenințări la siguranța și securitatea aviatorilor noștri", a explicat locotenentul Daniel Day. „Oficialii Forțelor Marine vor continua să îi mențină pe membrii și angajații interesați din congres informați. Luând în considerare natura clasificată a acestor discuții, nu vom comenta cu privire la informațiile specifice oferite în aceste briefing-uri".

Bineînțeles, în cazul acestui subiect părerile oamenilor sunt împărțite în două categorii: cei care cred în existența formelor de viață extratrestră și implicit a OZN-urilor și cei care nu cred.

Însă, cei care militează pentru ideea, spun că autoritățile ar trebui să ia decizii formale în privința OZN-urilor, cum ar fi cereri către Departamentul Apărării de a colecta și completa o analiză detaliată a datelor colectate de sateliți.

Sursă


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL