Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au adoptat o fetiţă din România, dar au aflat un secret dureros! S-au întors imediat la orfelinat

Wednesday, 31 May 2017, 10:06 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel au ajuns în Arad, România. Într-un orfelinat s-au îndrăgostit de o fetiță brunetă cu care au simțit o conexiune specială.

Numele fetiței era Rodica Lavinia Farcaș și avea doar un an. Aceasta fusese abandonată de mama biologică în orfelinat pentru că nu mai putea avea grijă de ea. Din păcate, fetița nu era în cea mai bună stare de sănătate, era subnutrită și avea rahitism din cauza deficienței de vitamina D.

Chiar și așa, cuplul canadian se pregătea să o ia pe Rodica acasă.

În acel moment, birocrația legată de documentele de adopție era foarte dificilă și a durat ceva până ce Ron și Natalie au obținut datele complete ale fetiței pe care voiau să o adopte.

După ce au aflat detaliile legate de trecutul fetiței viața lor s-a schimbat. Rodica nu era singură pe lume, mai avea o soră mai mare. Cuplul canadian a început să o caute pe sora fetiței.

Au găsit-o în alt orfelinat, tot în Arad. Sora Rodicăi avea doi ani și se numea Gianina Farcaș.

După puțin timp, Ron și Natalie au adoptat cele două fetițe și s-au întors cu ele, acasă în Canada.

Cuplul canadian a continuat să caute informații despre cele două fetițe și au aflat că Rodica și Gianina mai aveau șase frați. Au încercat să îi caute, dar nu au reușit să îi găsească.

Rodica și Gianina au primit și numele de Danielle și Sophie, iar numele românești au fost păstrate pentru a le reaminti mereu de părinții lor din România.

Sursă: unica.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL