Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ATERIZARE DE URGENŢĂ la Timişoara: Avionul, cu 182 de pasageri la bord, zbura pe ruta Londra-Salonic

Saturday, 05 January 2019, 11:56 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, este vorba de cursa Ryanair de la Londra Stansted la Salonic, care a aterizat la Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Salonic.

Concret, în urma ninsorii puternice, aeroportul a fost închis.

“Cei 182 de pasageri au fost debarcaţi în aerogară, primind asistenţă din partea reprezentanţilor companiei aeriene. Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Reprezentanţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei”, a informat Aeroportul Internaţional Timişoara.

În cursul zilei de sâmbătă, compania aeriană grecească Aegean va trimite o cursă specială la Timişoara pentru a prelua pasagerii rămaşi. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazaţi la hotel, ei vor rămâne în aeroport până la sosirea cursei care îi va transporta la destinaţie.

Sursa: mediafax.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL