Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atentat armat la un festival. Cel puțin 3 morți, printre care și un copil de șase ani

Monday, 29 July 2019, 09:17 Sursă: REALITATEA.NET

Un consilier municipal, Dion Bracco, a afirmat că cel puţin trei persoane au murit şi 12 au fost rănite, conform mai multor media americane, printre care şi New York Times.

El a mai declarat că un suspect a fost arestat. Poliţia "nu ştie dacă sunt mai mulţi, prin urmare tratează situaţia ca fiind încă activă", a afirmat el.

Poliţia nu a confirmat deocamdată numărul victimelor şi nici arestarea vreunui suspect, potrivit Agerpres.

În acelaşi timp, o purtătoare de cuvânt a unui spital din Santa Clara Valley a spus că a fost confirmat decesul unei persoane şi că alte 11 persoane au fost rănite. Ea a mai precizat că nu crede că printre răniţi s-ar afla şi atacatorul.

Forţele de ordine "sunt la locul atacului la Girloy, în California. Primele informaţii indică faptul că atacatorul nu a fost încă arestat", a postat luni dimineaţă pe Twitter preşedintele american.

Atacul a avut loc în ultima zi a Festivalului Usturoiului din Girloy, un eveniment anual de trei zile care are loc la sud de San Jose.

În imagini transmise de postul de televiziune NBC News se văd participanţi fugind în timp ce se aud focuri de armă în locul unde se desfăşura festivalul, unul dintre cele mai importante evenimente gastronomice din SUA, la 48 de kilometri sud de San Jose.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL