Atac violent: "PSD este izolat, nu e nici credibil şi nici competent"

Saturday, 03 November 2018, 18:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Europarlamentarul PPE Sigfried Mureşan a declarat că singurul motiv pentru care PSD mai este membru al socialiştilor europeni este acela că partidele socialiste sunt la pământ în Germania, slabe în Franţa, Italia, în timp ce în Polonia sunt aproape inexistente.

"PSD este izolat, nu e nici credibil şi nici competent. O spun cu subiect şi predicat, PSD-ul încă este astăzi membru al socialiştilor europeni dintr-un singur motiv, datorită slăbiciunii socialiştilor europeni. Socialiştii europeni sunt foarte slabi în multe ţări europene în momentul de faţă.

Sunt la pământ în Franţa, în ultimul sondaj în Germania sunt pe locul patru după partidul creştin democrat, după un partid de extremă dreaptă şi după ecologişti. Pur şi simplu, în vremurile de astăzi socialiştii nu mai au soluţii la problemele adevărate ale oamenilor”, a declarat Siegfried Mureşan, conform mediafax.ro.

Apoi a continuat: "Deci sunt la pământ în Franţa, sunt slabi în Germania, slabi în Italia unde erau la 40% şi în patru ani sunt la 18% acum, în Polonia sunt aproape inexistenţi. Şi doar această slăbiciune a socialiştilor europeni ţine PSD-ul acolo, pentru că au nevoie de 10 mâini ridicate din România".

Citește mai multe aici!


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ