Explozii puternice la o bază militară IRANIANĂ din Siria. Cine pune gaz pe foc

Saturday, 14 April 2018, 23:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Exploziii extrem de puternice au fost raportate sâmbătă seara la o bază militară iraniană de lângă orașul sirian Alep; au apărut informații neconfirmate că ar fi fost atacată de avioane neidentificate, potrivit Express.co.uk.

O explozie puternică a avut loc sâmbătă într-o zonă controlată de guvernul sirian în regiunea rurală de la sud de Alep, afirmă organizaţia neguvernamentală Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Potrivit Mirror, locația lovită de bombe ar fi o bază militară iraniană pro-Assad din Siria. Ar fi vorba, potrivit primelor informații, de morți și răniți din rândul militarilor iranieni.

Explozia vine în contextul extrem de tensionat al atacurilor SUA și ale aliaților francezi și britanici de sâmbătă dimineața. Nu doar Siria lui Assad a condamnat atacul, ci și aliații săi Rusia și Iranul.

Conform Jerusalem Post, baza iraniană din regiunea Jabal Azzan la sud de Alep este cea mai mare din Siria. Martori ar fi declarat că exploziile au fost cauzate de avioane israeliene.Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN