Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Argeş: NISIPUL dus pe malul unui râu pentru îndiguiri, FURAT DE LOCALNICI

Monday, 19 May 2014, 19:49 Sursă: Mediafax

Mai mulţi localnici din comuna Mălureni, judeţul Argeş, au sustras o parte din nisipul dus de angajaţii Administraţiei Bazinale Argeş Vedea pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanţii Administraţiei Bazinale.

Potrivit acestora, în ultima perioadă, în zona Mălureni, a fost dusă o cantitate mare de nisip, pentru a fi ridicate diguri din saci de nisip pe malurile râului Păuleasca, în vederea prevenirii unor noi inundaţii.

O parte din nisip a fost pus în saci şi s-au făcut diguri, iar o altă parte a fost lăsată în zonă, pentru realizarea unor supraînălţări dacă va fi nevoie, însă în ultimele zile nisipul a dispărut. Autorităţile au presupus că localnicii sunt cei care au sustras nisipul pentru a-l folosi la construcţii.

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale Argeş Vedea au afirmat că nu pot spune ce cantitate de nisip a fost furată şi au precizat că nu au depus reclamaţie la Poliţie după ce au constatat dispariţia nisipului dus pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL