Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Arena Națională nu are certificat ISU. Steaua și-a mutat meciul de duminică

Friday, 06 November 2015, 23:43 Sursă: REALITATEA.NET

Meciul pe care Steaua București îl va dispută, duminică, în calitate de echipă gazdă cu FC Botoșani urmează să aibă loc la Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse Ziare.com, partida nu se va dispută pe Arenă Națională, deoarece cel mai mare stadion bucureștean nu are certificat de siguranță ISU.

Informația a fost confirmată și de postul Digi Sport. Se pare că meciul de duminică seară, de la oră 20:30, se va disputa cel mai probabil pe terenul formației CFR Cluj.

"M-a sunat Valeriu Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat pentru incendiu. Arena Națională nu îl are. Noi l-am obținut, chiar acum vreo două luni a avut loc o inspecție. Ca să obții acest aviz sunt niște costuri mari. Așadar, m-a sunat Argăseală, m-a întrebat de aviz și dacă pot să joace în această etapă pe terenul nostru", a declarat președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan.

Meciul Steaua — FC Botoșani, programat inițial duminică, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, se va disputa, în aceeași zi și la aceeași oră, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, au confirmat pentru Agerpres surse din cadrul grupării roș-albastre.

Oficialii steliști au fost nevoiți să caute un alt stadion după ce au aflat că Arena Națională nu are avizul pentru securitate în caz de incendiu și, în consecință, autoritățile nu vor permite ca stadionul inaugurat în urmă cu patru ani să găzduiască partida în urma tragediei de la clubul Colectiv.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL