Are atât de mulți bani încât nu are ce face cu ei! El este cel mai bogat rapper

Wednesday, 10 May 2017, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Combs şi-a păstrat poziţia de cel mai bogat artist hip hop, cu o avere estimată la 820 de milioane de dolari, graţie acordului cu marca de vodkă Ciroc şi a articolelor de vestimentaţie Sean John, arată Agerpres, care citează un studiu Forbes.

Însă, rapperul Jay Z a urcat pe locul al doilea cu o avere de 810 milioane de dolari datorită în mare parte a investiţiei de 200 de milioane de dolari în serviciul său de streaming de muzică Tidal, care în prezent este evaluat la 600 milioane de dolari, de peste 10 ori faţă de suma plătită pentru această companie în urmă cu doi ani.

Pe poziţia a treia în acest clasament este Dr. Dre, cu o avere de 740 de milioane de dolari, după ce, în urmă cu câţiva ani, producătorul şi-a vândut marca de echipamente audio Beats către Apple, tranzacţie în urma căreia a obţinut trei miliarde de dolari.

Urmează Bryan 'Birdman' Williams, coproprietarul casei de discuri Cash Money Records, cu o avere de 110 milioane de dolari, şi rapperul canadian Drake, cu o avere de 90 de milioane de dolari.

Împreună, cei mai bogaţi cinci artişti hip hop au o avere cumulată de 2,57 miliarde de dolari.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri