Arafat, dezlănțuit: Nu demisionez. Să mă dea afară dacă vor!

Sunday, 08 December 2019, 22:57 Sursă: antena3

Autor: Realitatea.NET

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că sunt numeroase atacuri la adresa sa și la adresa sistemului de urgență din România. Întrebat cine are interes să distrugă sistemul, Raed Arafat a declarat că sunt companii din România, dar și din afara țării.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, duminică, la un post TV, că sunt numeroase atacuri la adresa sa și la adresa sistemului de urgență din România, după filmulețul de la Colectiv care ar fi avut menirea să provoace emoție, că nu demisioneză din funcție și că nu a ascuns nimic legat de Colectiv.

„Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite. Noi, situațiile de urgență și doctorul Arafat, am fost supuși unui astfel de atac de foarte mult timp. Sunt mesaje care apar de către unele persoane, dar sunt coordonate. Mesaje precum: „e de prea mult timp, este bătrân, trebuie să vină tinerii”. Mesaje precum: „a făcut ceva bun, dar acum trebuie să plece”. Toate au fost incluse prin mesaje date pe social media în anumite zone și repetate în anumite televiziuni. S-au intensificat după ce a apărut faimosul film înaintea comemorării Colectiv, dat de Libertatea. Faimosul film a fost ținut de cineva și abia acum a fost scos. Pe baza filmului s-au intensificat atacurile respective împotriva instituției situațiilor de urgență și împotriva mea”, a spus Raed Arafat.

„Eu nu demisionez. Dacă vor să mă demită, să mă demită”, a adăugat acesta. Întrebat cine are interes să distrugă sistemul, Raed Arafat a declarat că sunt companii din România, dar și din afara țării.

„E un asalt în ultima perioadă. Nu mă las pentru că au avut încredere în mine foarte mulți oameni. Eu n-am construit sistemul singur. Să vin eu să spun că am plecat este cea mai mare trădare. Dacă vine altul să îmi spună să plec, e altă treabă!”, a încheiat el.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 06:22:23
Birlic Ionescu

D-le Dezlănțuit, un bun manager este acela a cărui lipsă nu se simte. Du-te liniștit, un sistem de urgență la puncte fixe (pe asfalt sau la adrese de bloc), cu baze de plecare din unități MAI, funcționează și fără un șef genial. Pentru că nu ai făcut mare lucru pentru situațiile de urgență cu victime multe, in locuri greu accesibile, cu localizare dificilă, au murit oameni și de asta n-ar trebui să te ții așa de țanțoș. Nu ești de neînlocuit, și trebuie să rezolvi ultima ta situație de urgență : ai inceput să ne iei prea rău de proști.....

2019-12-09 08:49:07
borfasi

S-a dus sa se planga la cei de teapa lui . Pleca dar trebuie sa fie in atentia politiei caci precis a strans fonduri pentru ai lui.

2019-12-09 09:52:09
johnneil

Incet-incet a devenit el insasi o SITUATIE de URGENTA.

2019-12-09 10:42:06
Cetățean

Când cineva vrea să facă ceva util pentru această țară - sigur atrage mulți dușmani. De ce să producem alimente, utilaje, etc. când le putem cumpăra pe cele produse în străinătate ? De ce să apreciem pe cineva care luptă pentru țara aceasta (fie el și străin) ? De ce să fim uniți, când putem fi individualiști ? De ce să apreciem o calitate când o putem răstălmăci și critica ? De ce ?

2019-12-09 13:22:38
Toti beshedistii se cred de neinlocuit si au creat conditiile - dupa mine potopul !!!

... un bun manager este acela a cărui lipsă nu se simte. Du-te liniștit, un sistem de urgență la puncte fixe (pe asfalt sau la adrese de bloc), cu baze de plecare din unități MAI, funcționează și fără un șef genial. Pentru că nu ai făcut mare lucru pentru situațiile de urgență cu victime multe, in locuri greu accesibile, cu localizare dificilă, au murit oameni și de asta n-ar trebui să te ții așa de țanțoș. Nu ești de neînlocuit, și trebuie să rezolvi ultima ta situație de urgență : ai inceput să ne iei prea rău de proști.....

Alte articole din: SOCIAL