Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șapte cruci pentru care se cere demiterea ministrului Sănătății, Florian Bodog

Sunday, 10 December 2017, 21:12 Sursă: REALITATEA.NET

Inițiatorii demersului au afișat șapte cruci albe, fiecare reprezentând una dintre problemele sistemului sanitar românesc din cauza căreia au murit oameni. Explicația a fost expusă, pe larg, de către deputatul USR Tuodr Pop, pe contul său de pe o rețea de socializare.

”PSD îngroapă sistemul de sănătate împreună cu oamenii care au nevoie de el. Sistematic. Zi de zi. (...) Am făcut un apel public la adresa prim-ministrului Mihai Tudose, cerându-i să-l demită pe ministrul Sănătății, Florian Bodog. Ar fi un gest de bun simț, de minimă responsabilitate, la capătul unui an în care pacienți și deopotriva medici, au suferit de pe urma politicilor criminale promovare de Ministerul Sănătății și actuala conducere,” a scris politicianul.

Joi, 8 decembrie, Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a anunțat că Parchetul General va fi sesizat cu privire la modul în care ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a gestionat criza imunoglobulinei, în urma căreia o femeie a murit.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL