Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apple pregăteşte iHOME! Cum vom controla obiectele din CASA VIITORULUI

Tuesday, 27 May 2014, 09:52 Sursă: GadgetReport.ro

Apple vrea ca toate gadgeturile pe care le-a lansat (telefoane, tablete, laptopuri, desktopuri, media-box-uri) si cele pe care urmeaza sa le dezvolte (ceasuri, televizoare etc.) să poată fi controlate cu o singură interfaţa software, relatează GadgetReport.ro

 Conceptul, botezat in presa cu numele “iHome”, ar urma să conecteze la reteaua Apple si alte gadgeturi ce sunt prevăzute cu conexiuni WI-FI sau bluetooth, de la becuri la frigidere, cuptoare, aparate de aer conditionat, centrale termice, sisteme de securitate etc. Acestea ar urma sa primeasca certificarea “Made for Apple”.

 Toate gadgeturile din viitoarea “iHome” ar urma sa fie controlate cu telefonul sau telecomanda, prin gesturi sau comanda vocala.

 Detalii despre noua platforma tehnologica iHome ar urma sa fie prezentate pe 2 iunie la WWDC, relateaza Financial Times.

 Noua platforma este inclusa in planurile Apple, alaturi de AirPlay, iBeacon si dispozitivul de comunicatii auto CarPlay.

 Mai multe amanunte si cele mai interesante CLIPURI VIDEO cu casele inteligente ale viitorului le vedeti pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL