Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apare o nouă DACIA. Modelul va fi prezentat în Brazilia

Wednesday, 30 July 2014, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

Francezii mai scriu ca ceva mai tarziu modelul ar putea fi produs fie in Turcia, fie in Maroc, pentru a fi vandut sub sigla Dacia in Europa, potrivit 0-100.ro.

La Tribune scrie ca in octombrie, la Sao Paolo, va fi prezentat conceptul care va prefigura o camioneta bazata pe Duster. Modelul ar urma sa fie lansat sub sigla Renault in America de Sud, cel devreme in 2015, regiunea stand extrem de bine la vanzarile de pick-up-uri, datorita unor marci precum Fiat si Volkswagen.

Pentru America de Sud modelul ar putea fi construit la uzina Renault din Curitiba (Brazilia), iar pentru Europa masina ar putea fi construita la una dintre uzinele mediteraneene.

Mai exact, ar putea fi vorba fie de uzina din Tanger (Maroc), fie de cea din Bursa (Turcia), iar versiunea europeana va fi vanduta sub sigla Dacia si se va pune accentul pe utilitate, in timp ce versiunea sud-americana, vanduta sub marca Renault, se va concentra pe partea de "loisir".

Camioneta va avea la baza Duster, SUV-ul care in patru ani si-a gasit peste un milion de clienti, cei mai multi in Brazilia, Rusia si Franta.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL