Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apa de orez face miracole. După ce vei citi asta, sigur nu o vei mai arunca

Wednesday, 25 February 2015, 21:46 Sursă: REALITATEA.NET

Miraculoasa reteta asiatica de apa de orez este ultima fita si tendinta in materie de infrumusetare naturala si de ingrijire a pielii si a parului! Incearc-o si nu o sa mai arunci niciodata apa in care fierbi orezul, scrie Garbo.ro.

Descopera aceasta reteta asiatica straveche si simpla care te va ajuta sa ai un par mai stralucitor si o piele mai sanatoasa, dar care aduce si multiple beneficii sanatatii. Este o reteta care a castigat mult in popularitate in lumea internetului datorita eficacitatii sale si simplitatii celor numai 2 ingrediente din care se prepara: apa si orez.

Se spune despre apa de orez ca este secretul frumusetii femeilor japoneze, licoarea miraculoasa fiind responsabila pentru pielea curata si stralucitoarea a femeilor japoneze. Dar apa de orez este folosita in mod traditional si de femeile din China si din Asia de sud-est pentru intretinerea frumusetii tenului si parului. In plus, apa de orez este recomandata si de specialistii ayurveda, dovedindu-se ca are calitati superioare produselor de infrumusetare artificiale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL