Anunţ de ultimă oră al Casei Regale britanice. La 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana,fii săi...

Sunday, 29 January 2017, 09:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Anunțul cu privire la statuia Prințesei Diana a fost făcut public în seara zilei de sâmbătă, 28 ianuarie, într-un mesaj oficial al Familiei Regale:

„O statuie a Prințesei Diana de Wales va fi ridicată la Palatul Kensington, la cererea fiilor ei, Ducele de Cambridge și Prințul Harry. Prinții au convocat un comitet special și au rezervat fonduri private pentru crearea și ridicarea statuii. Acest comitet va consilia cu privire la selectarea sculptorului și va lucra la palatele regale pentru ca mai apoi să instaleze statuia într-una fin grădinile publice de la Palatul Kensington”, se arată în mesaj.

„Se împlinesc 20 de ani de la moarte mamei noastre și credem că este momentul potrivit ca să ne amintim despre impactul pozitiv a tot ce a făcut ea pentru Marea Britanie și întreaga lume, printr-o statuie permanentă”, spune William, cu această ocazie.

„Mama noastră a atins atât de multe vieți! Sperăm că statuia va ajuta pe toți cei care vizitează Palatul Kensington, să reflecteze asupra vieții și moștenirii ei”, a adăugat Harry, în mesajul oficial care a fost însoțit și de câteva poze rare cu Diana.

Aflăm, de asemenea, că sculptarea statuii va începe foarte curând, iar lansarea lucrării va avea loc înainte de sfârșitul anului calendaristic 2017. Anunțurile suplimentare cu privire la design și sculptor vor fi făcute publice în curând.

sursa

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri