Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț important pentru învățământul românesc. Schimbare uriașă

Wednesday, 13 February 2019, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

Ecaterina Andronescu ar vrea să modifice materiile pe care le fac elevii la clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, susține Edupedu.ro.

Potrivit unui proiect de ordin intrat în posesia Edupedu.ro, ministrul vrea să modifice planurile-cadru astfel: să dispară în total 5 ore de Educație fizică predate de profesori de Sport (toate cele două ore de la clasa pregătitoare, toate cele două ore de la clasa I și o oră de la clasa a II-a).

Însă elevii stau la fel de mult la școală, potrivit documentului citat, pentru că aceste ore ar urma să se transfere pur și simplu la materia Joc și mișcare, predată de Învățătoare.

Totuși, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat la Realitatea TV: "Nici poveste de asa ceva, nici n am vazut, la mine n-a ajuns asemenea propunere, n-as accepta asa ceva, de aceea sunt absolut surprinsa.

Eu nu am vazut asemenea ordin, cu mine nu a discutat nimeni din minister continutul unui astfel de ordin. Vreau sa vad argumentele specialistilor".

Structura anului scolar 2019-2020

În altă ordine de idei, Ecaterina Andronescu a confirmat ieri ceea ce anunțase în urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru site-ul realitatea.net: modificarea structurii anului școlar.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu, anunț important despre viitorul învățământului românesc. Interviu exclusiv realitatea.net


.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL