Coronavirus - România: 20479 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț de ultimă oră făcut de familia lui Gino Iorgulescu

Sunday, 08 September 2019, 18:58 Sursă: REALITATEA.NET

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu", scrie în comunicat.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost transportat azi dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL