Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Antipa se redeschide începând cu 1 Iunie. Ce reguli trebuie să respecți dacă vrei să faci o vizită la muzeu

Thursday, 28 May 2020, 12:43 Sursă: realitatea.net

În perioada următoare, programul de vizitare al Muzeului Antipa este de miercuri până duminică, între orele 11:00 și 19:00 (ultimul vizitator intră la ora 18:00). Eventuale excepții de la acest program vor fi comunicate din timp. Există câteva reguli de care vizitatorii vor ține cont dacă vor să viziteze expozițiile:

Accesul publicului în muzeu se va face numai în condiţiile purtării unei măști (medicală/non-medicală) pe toată durata vizitei în muzeu. Masca trebuie să acopere atât gura cât şi nasul. Accesul vizitatorilor se va face numai după efectuarea triajului observațional și a termometrizării noncontact. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura sau care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) nu vor avea acces în muzeu.

Vizitatorii îşi vor dezinfecta mai întâi mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, care este pus la dispoziție de muzeu și vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrarea în Muzeu;

La recepția muzeului/casa pentru eliberarea biletelor de intrare, este permis accesul, simultan, pentru maxim 2 persoane/membri ai familiei. Pentru achiziționarea biletelor se recomandă plata cu cardul. Durata vizitei va fi limitată la maximum 2 ore. Pe parcursul traseului de vizitare, precum și în timpul așteptării (dacă va fi cazul) pentru accesul în muzeu, este obligatorie păstrarea unei distanțe de 2 m față de alți vizitatori și față de personalul muzeului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL