Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aniversare la TAROM. Cu ce se laudă compania de stat

Monday, 18 September 2017, 10:11 Sursă: REALITATEA.NET

”Astăzi, 18 septembrie, împlinim 63 de ani de la înființare. Nu este doar ziua TAROM, este ziua tuturor celor care ne-au ajutat să evoluăm.
Datorăm longevitatea tuturor angajaților care au muncit cu pasiune, din suflet, pentru care acest loc de muncă a fost și este o parte frumoasă din viață. Forța TAROM vine din dragostea pentru aviație, pasiunea pentru meserie, din profesionalism și, nu în ultimul rând, din aprecierea arătată de pasagerii noştri. Este tot ceea ce ne trebuie pentru a merge mai departe și mai puternici.
Atfel, ne-am perfecționat pentru dumneavoastră, pasagerii noștri, pentru a vă oferi cele mai bune servicii, cele mai plăcute și sigure zboruri. Dorinţa noastră este de a fi şi mai buni în ceea ce facem pentru dumneavostră!
Vă mulţumim pentru că ne-aţi acordat şansa de a creşte împreună si că ne alegeți de fiecare dată! La mulți ani, TAROM!”, au scris reprezentanții TAROM pe Facebook.

Totuși, TAROM întâmpină, în prezent, probleme serioase, compania fiind pe pierderi de mai mulți ani de zile. În primăvara acestui an, TAROM a achiziționat două avioane Boeing 737-800 NG cu scopul de a înlocui cele două aeronave Airbus A310 - singurele care puteau să efectueze zboruri în SUA -, retrase din uz pentru că erau prea vechi.


În galeria foto de mai sus puteți vedea mai multe imagini cu avioanele TAROM, dar și echipajele formate din piloți și însoțitori de zbor.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL