Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anii 2018 și 2019 sunt foarte speciali, numiți de astrologul Acvaria ANI UNICAT

Sunday, 19 November 2017, 09:14 Sursă: REALITATEA.NET

Între 2018-2019, 3 mari planete se află în propria lor zodie, adică în zodia de domicliu, pe care o guvernează și în care au cea mai mare putere.

Guvernatori. Patroni. Părinți. Spune-le cum vrei! Ele sunt planetele care au ”grijă” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, alții de câte două… În mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii în care se simt bine, altele în care se simt ca niște straineri, în altele total inconfortabil, dar odată la câțiva ani ele se întorc… ACASĂ, în zodia lor de reședința, de domiciliu. Și unde e cel mai bine dacă nu acasă? Imaginați-va momentul: dacă ar fi mama sau tata plecați câțiva ani de acasă cum i-ați primi? Exact! La fel fiecare zodie își așteaptă părintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie și noutăți, cu vești, șanse și oportunități. Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente!

Nu în orice an planetele se întorc în zodia lor de domiciliu, ca atare un an cu mai multe astfel de tranzite – de întoarceri "acasă" – nu e unul oarecare, ci unul cu energii mult mai puternice. Anii 2014, 2015, 2016 nu s-au bucurat de un Saturn în zodia de domicliu, nici de Jupiter în Săgetător, la el acasă, doar finalul de 2017 îl readuce pe Saturn în zodia pe care o guvernează, în Capricorn, unde va sta apoi până la final de 2020. Ca atare 2018-2019 se prefigurează a fi cei mai interesanți ani – din ultimele câteva decenii – având, simultan, în zodia proprie 3 mari planete.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL