Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a răzbunat! Ce a făcut românca OBLIGATĂ să toace non-stop hârtii la birou

Friday, 19 December 2014, 16:56 Sursă: REALITATEA.NET

De asemenea, firma a publicat in Curierul national rezumatul deciziei CNCD. "Salut faptul ca au admis ca au gresit, ca asta dovedeste plata amenzii, si sper sa invete din acest caz", a declarat pentru HotNews.ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

Fosta angajata a societatii Assystem Romania care a primit ca sarcina de serviciu sa rupa cu mainile hartii a castigat in prima instanta procesul cu aceasta companie.

Magistratii au respins cererea companiei ca decizia CNCD sa fie anulata si a obligat-o sa ii plateasca fostei angajate 3.000 lei cheltuieli de judecata.

Fosta angajata a povestit pentru HotNews.ro, sub protectia anonimatului, ca a primit ca unica sarcina de serviciu sa rupa hartii cu mainile, fara foarfeca sau alt instrument ajutator, dupa ce a contestat in instanta propria demitere. Aceasta schimbare a activitatilor sale a venit dupa ce a fost data afara din firma, a atacat in instanta demiterea, judecatorii i-au dat dreptate si l-au obligat pe angajator sa o reprimeasca la munca, potrivit tinerei.

La reangajarea ei, conducerea companiei a decis initierea unui "nou business", dupa cum se arata in minuta unei intalniri de lucru: transformarea documentelor confidentiale in confetti pentru Mardi-Gras si pentru Carnavalul de la Rio - "varianta FUN" asa cum a fost denumita in sedinta conducerii firmei - post pe care avea sa il ocupe fosta secretara. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL