Andreea Bălan, declaraţia care i-a şocat pe fani: "Copilul care moare de leucemie..."

Wednesday, 16 September 2015, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ea a dezvăluit pe Facebook secretul unei vieți frumoase: "Suntem creatorii propriei vieți. Suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se întâmplă și culegem ceea ce sădim. Viata e făcută din alegeri. Alegeți să fiți fericiți".

O idee banală şi inofensivă a condus, însă, spre o concluzie şocantă a artistei. Câţiva admiratori au contrazis-o, dând ca exemplu nenorocirile care survin pur și simplu, fără nicio legătură cu modul de viaţă al unei persoane.

Andreea le-a răspuns, venind cu o teorie legată de karma. "Copilul care moare de leucemie poartă greșelile părinților și boala reprezintă o pedeapsă pentru ei. De aceea trebuie mereu să facem bine oriunde, oricui pentru că viața/karma ni se întoarce într-un fel sau altul", a scris Andreea Bălan pe pagina sa, conform eva.ro.

"E prea <> afirmaţia", i-a răspuns cineva.

O altă persoană i-a explicat că afirmaţia ei este superficială: "Un exemplu poate simplist dar real când e vorba de cauză şi efect. Există oameni care nu au fumat nu au băut şi au cancer pulmonar. Alţii care fumează pachete pe zi şi ajung la 100 ani. Există oameni care fac constant rău şi o duc foarte bine. Există oameni care fac binele şi au parte doar de nenorociri. Ideea în sine e ok să încercăm să facem totul cât mai bine şi corect dar să ajungem să fim convinşi că viaţa acţionează după <> e superficial.

Prin convingerea asta nu se explică multe... multe alte reacţii din universul fiecăruia dintre noi. În principiu însă da: culegem ceea ce sădim. Dar mai sunt şi alţi factori care decid..."recolta"."

Andreea Bălan nu este prima vedetă autohtonă care vine cu o teorie atât de şocantă privind sursa bolilor grave. Adversară declarată a vaccinării obligatorii, Olivia Steer a scris pe Facebook, în 2014, că una dintre cele mai crunte boli ale secolului, cancerul, este "ca norocul", pentru că "şi-l face omul cu mâna lui".Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri