Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anchetă şi concedieri la Spitalul Floreasca, după ce a apărut o fotografie cu Cotabiţă în salon

Tuesday, 14 July 2015, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

Conducerea Spitalului Floreasca a anunțat, marți, că „în urma informațiilor apărute în mass-media referitor la pacientul Gabriel Cotabiță, s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii. În perioada derulării acestei investigații, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finalizate”.

Gabriel Cotabiţă a fost fotografiat pe patul de spital. Prima imagine cu artistul, internat, după ce pe data de 8 mai a suferit un stop cardio-respirator, fapt ce a dus la o comă profundă a acestuia timp de aproape 3 săptămâni, a ajuns în posesia celor de la Kanal D. În cadrul jurnalului de ştiri din data de 13 iulie, producătorii au prezentat o imagine scandaloasă făcută de o femeie cu pacientul Gabriel Cotabiţă.

Momentan nu se cunosc foarte multe despre identitatea femeii care a îndrăznit să facă această glumă macabră, prima variantă logică fiind aceea a unei infirmiere. Această supoziţie se bazează pe faptul că doamna se află mbrăcată într-un comppleu albastru asemănător cu cel al personalului medical auxiliar al unei instituţii sanitare. Din fotografie se poate observa că artistul este extrem de slăbit şi cu siguranţă, ca un om ce ţine la imaginea sa, nu ar fi fost de acord cu imortalizarea unei asemenea ipostaze, scrie Click.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL