Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anchetă în cazul jafului armat din Capitală: hoțul de la bancă, căutat de polițiști

Friday, 26 May 2017, 11:55 Sursă: REALITATEA.NET

Jaful s-a petrecut în jurul orei 16, pe şoseaua Giurgiului, din Capitală. Potrivit autorităţilor bărbatul, înarmat cu un pistol, a intrat în sucursala bancară, a ameninţat-o pe casieră şi a fugit cu o sumă mare de bani

Întregul jaf a durat mai puţin de un minut. Hoţul i-a arătat femeii că are un pistol si i-a spus ca sunt doua optiuni: sa-i fie viata femeii pusa in pericol sau femeia sa predea toti banii din casierie. Evident, femeia si-a protejat viata. Hotul a iesit din unitate, a trecut chiar pe aici si ramane de vazut daca a fost inregistrat pe camere de supraveghere.

Imediat după ce bărbatul a plecat din sediul instituţiei financiare, angajata unităţii a apăsat butonul de panică pentru a alerta firma de pază cu care banca are contract. În paralel a fost alertată, printr-un apel la 112 şi poliţia, însă hoţul dispăruse. Acum, poliţiştii încearcă să-l identifice pe bărbat cu ajutorul martorilor. Unul dintre ei, client al băncii, a asistat la întreaga scenă.

Banca jefuită are contract cu o firmă de pază, însă unitatea nu beneficia şi de un agent. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi încearcă să stabilească dacă pistolul cu care a fost ameninţată casiera era sau nu unul real.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL