Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anastasia Lazariuc, reacție sfâșietoare. Ce gest a făcut pentru Mihai Constantinescu

Tuesday, 21 May 2019, 16:24 Sursă: REALITATEA.NET

Anastasia Lazariuc (65 de ani), parteneră de scenă cu Mihai Constantinescu (73 de ani) în trecut, şi-a deschis sufletul pentru Click!. Greu încercată şi ea în aceste momente de suferinţa teribilă prin care trece artistul, celebra cântăreaţă nu a rămas indiferentă la problemele de sănătate cu care acesta se confruntă.

Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, aolo unde deja se află zi şi noapte Simona Secrier, actuala soţie, şi Mihaela Constantinescu, fosta nevastă, a artistului, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele.

"Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să  revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine", a mărturisit artista, care se când a aflat veştile teribile se roagă neîncetat. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL