Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ambasadorul Statelor Unite în țara noastră crede în renașterea României. Ce localități vizitează Zuckerman zilele acestea

Friday, 04 December 2020, 17:08 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Într-un comunicat  publicat pe pagina de Facebook a reprezentanței diplomatice în România, se vorbește despre resursele generoase ale țării noastre, dar și despre forța de muncă pregătită de care dispunem ca stat. 

''Astăzi și mâine, Ambasadorul Zuckerman vizitează frumoasa regiune de la granița de vest a României. De la Timișoara până la Drobeta, Ambasadorul se întâlnește cu reprezentanți ai autorităților locale și cu oamenii minunați din Banat. România dispune de resurse generoase, forța sa de muncă este pregătită, iar profesioniștii săi devin din ce în ce mai experimentați. Aplicarea principiului statului de drept, dezvoltarea educației și a infrastructurii vor garanta transformarea României într-un lider european. De la Drobeta la Marea Neagră, pe tot cuprinsul său, România are din plin oameni de un talent deosebit și de un potențial enorm. Perioada Renașterii în România este în floare'', se arată în postarea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.
 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL