"Alo, sunt Irina Tănase și vreau cutare sau cutare". Dragnea face acuzații halucinante

Monday, 24 September 2018, 10:16, Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt mai multe doamne sau domnișoare care sună prin ministere și spun 'Sunt Irina și vreau cutare sau cutare'. Poate se sesizează cineva" - este declarația halucinantă a liderului PSD făcut într-un interviu acordat duminică seara.

Adaugă părerea ta

Liviu Dragnea face noi afirmații bizare, similare cu cele despre tentativa de asasinat căreia i-ar fi fost țintă anul trecut.

Șeful PSD a lansat informaţii halucinante după ce Gabriela Firea i-a reproșat că Irina Tănase se implică în conducerea partidului: Dragnea susţine că există persoane care sună la ministere şi pretind că sunt Irina, iubita sa!

"Doamna Firea a spus despre Irina, iubita mea, că conduce guvernul. Sunt mai multe doamne sau domnișoare care sună prin ministere și spun sunt Irina și vreau cutare sau cutare. Poate se sesizează cineva", a declarat Dragnea la Antena 3.

Dragnea își implică astfel iubita în mijlocul unui scandal cu acuzații de trafic de influență prin ministere. "Poate se sesizează cineva", a spus liderul PSD - e de văzut ce urmează din punct de vedere legal.

Iubita lui Dragnea, acuzată că se implică în conducerea PSD

"Credeți că e corect să conducă partidul prietena lui Dragnea cu doi consilieri?", s-a întrebat retoric miercuri seara Gabriela Firea, după ce a dezvăluit că Irina Tănase este împinsă în față de șeful PSD în discuțiile de la vârful partidului.

Un lider PSD i-ar fi spus Gabrielei Firea că Dragnea este schimbat în ultima perioadă și că a încercat să discute cu el anumite lucruri, dar că a fost trimis la doi consilieri și la prietena lui Dragnea.

"Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?", a spus Gabriela Firea înainte de ședina CEx a PSD.