Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alimentele care te scapă de toxinele din organism în câteva zile. Sunt cele mai eficiente

Wednesday, 12 October 2016, 18:35 Sursă: REALITATEA.NET

Detoxifierea în sine este un proces natural al organismului de a neutraliza sau de a elimina toxinele din organism, scrie Unică.ro. Sfeclă roşie este un aliment minune care reuşeşte să ne scpate rapid de toxine. Nu este singurul, însă.

Sfecla roşie are efect de detoxifiere a ficatului ajutându-l să distrugă grăsimile depozitate. În plus, deşi este dulce, are un număr destul de mic de calorii şi îşi păstrează proprietăţile indiferent de modul de gătire.

Fructe proaspete

Fructele conţin vitamine, antioxidanţi, fibre şi multe alte substanţe cu efecte pozitive asupra organismului. În plus, acestea îţi umplu stomacul oferind senzaţia de saţietate.

Portocalele au un efect laxativ şi acţionează că un tonic natural, oferindu-ţi o porţie zdravănă de energie. Consumă suc de portocale seară, după masă, apoi încă un pahar în dimineaţă următoare. Sucul de portocale este o sursă excelenţă de vitamine, minerale şi antioxidanţi care îţi protejează organismul de radicalii liberi. Merele sunt pline de nutrienţi şi pectină, care ajută la eliminarea tuturor aditivilor artificiali intraţi în corp din mâncare.

Avocado are puterea de a scădea nivelul colesterolului şi de a dilată vasele de sânge. Mai mult decât atât, conţine un nutrient care lupta cu cel puţin 30 de tipuri de celule cancerigene.

Fructele uscate

Fructele uscate au de cinci ori mai multe calorii decât cele crude (240 kcal/100 gr) dar sunt săţioase şi conţin multe vitamine şi minerale, în special fier şi calciu.

Varză

Substanţele din varză îndepărtează radicalii liberi înainte că aceştia să ajungă la celule şi contribuie la diminuarea nivelului de colesterol. Aceste substanţe trimit genelor semnale ce le fac pe acestea să crească producţia enzimelor ce contribuie la detoxifierea corpului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL