Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alimentele care curăţă colonul de toxine şi te feresc de cancer

Tuesday, 16 August 2016, 13:45 Sursă: REALITATEA.NET

Anumite alimente au un efect benefic asupra colonului, favorizând eliminarea eficientă a toxinelor. Astfel, riscul de inflamaţii este mai mic, prevenind formarea polipilor intestinali care sunt un factor de risc pentru apariţia cancerului la colon.

"Această formă de cancer porneşte de la nivelul mucoaselor intestinului gros şi poate să fie prevenită, deoarece iniţial îşi face simţită prezenţa sub forma unor leziuni precanceroase - polipii adenomatoşi, care determină cele mai multe cazuri de cancer", explică Dr. Dana Stănculeanu, medic primar oncologie la Institutul Oncologic „Prof. dr. Alexandru Trestioreanu“ din Bucureşti.

Remedii naturale care curăţă colonul de toxine

Cel mai important lucru pe care poţi să-l faci pentru sănătatea colonului este de a consuma 10-12 pahare cu apă plată în fiecare zi. Acest obicei are un efect benefic pentru sănătatea ta!

Sucul proaspăt de mere

Este o soluţie excelentă pentru curăţarea colonului. Merele stimulează peristaltismul intestinal, elimină toxinele şi au un efect benefic asupra ficatului. Consumă zilnic suc de mere proaspăt stors pentru a-ţi îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv! Prepară-l fie în blender cu apă pentru a obţine un suc cremos şi plin de fibre, fie folosind un storcător prin presare la rece.

Citeşte continuarea pe eva.ro.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL