Alimente recomandate pentru disfuncțiile erectile

Monday, 21 July 2014, 11:49, Sursă: REALITATEA.NET

În cazul bărbaților care suferă de disfuncții erectile, alimentația are un rol extrem de important. În cele ce urmează află ce alimente este indicat să consumi și care sunt acelea pe care trebuie să le excluzi din dieta de zi cu zi.

Adaugă părerea ta

Mai puține grăsimi, mai multe fibre

O dietă bogată în grăsimi are un impact negativ asupra sănătății sexuale, din cauza faptului că depozitele de grăsime obturează fluxul de sânge spre organul genital. Astfel, este recomandat să se evite consumul de fast-food, deserturi, alimente prelucrate și carne bogată în grăsimi. Pe de altă parte, este indicat să se consume multe fibre, care pot fi asimilate din fructe, legume și cereale.

Pepenele verde relaxează vasele de sânge

Cercetările arată că pepenele verde ajută la prevenirea disfuncțiilor erectile datorită conținutului său de citrulină, un fitonutrient care relaxează și lărgește vasele de sânge, îmbunâtățind fluxul sangvin din zona genitală.

Stridiile cresc apetitul sexual

Stridiile s-au dovedit a fi unul dintre cele mai bune alimente care stimulează apetitul sexual și tratează disfuncțiile erectile. Acestea conțin din plin zinc, un mineral care stimulează producția de testosteron și îmbunătățește mobilitatea spermei.

 

Află ce alte alimente sunt indicate în astfel de probleme pe clicksanatate.ro