Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alex Dima (Pro TV) pe scena UNTOLD, unde a transmis un mesaj emoţionant în contextul cazului Caracal

Sunday, 04 August 2019, 16:56 Sursă: REALITATEA.NET

Alex Dima a fost protagonistul unui moment emoţionant, sâmbătă seară. Jurnalistul a urcat pe scenă şi a transmis un mesaj dureros miilor de spectatori. Alex Dima a fost invitat de DJ Shiver să le vorbească oamenilor.

"Mi se pare foarte tare că tinerii care vin aici, pe lângă distracție, aud de proiectele pe care le avem în această țară. Trebuie să ne păstrăm pădurile, să construim un spital pentru cei bolnavi de cancer, să-i apărăm pe cei care au probleme", a fost mesajul lui Alex Dima şi în contextul cazului de la Caracal.

Cei care ați primit drujbele de la mine aici în față ați văzut ce scrie pe ele, drujbele se țin în playlist nu în pădure! Faceți gălăgie pentru invitatul meu, direct de la România, te iubesc! Alex Dima!", a spus şi DJ Shiver.

UNTOLD 2019 se desfăşoară în parcul din centrul Clujului, în perioada 1-4 august, se numără printre cele mai bine cotate astfel de festivaluri din lume, iar printre artiştii importanţi din acest an se află Robbie Williams, Armin van Buuren, Bastille, David Guetta, Martin Garrix.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL