Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALERTĂ în Vrancea: Bancomat aruncat în aer de hoți

Saturday, 03 October 2020, 09:11 Sursă: Realitatea.net

Potrivit primelor informații, incidentul s-a petrecut în curusul nopții de vineri spre sâmbătă, în centrul comnei vrâncene Păunești.

Locuitorii din zonă spun că au auzit două explozii puternice, apoi au observat un grup de persoane care s-au urcat într-o mașina și au placat în grabă. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipajde de poliție, care au demarat cercetările în acest caz.

Deși inițial se credea că din bancomat ar fi fost furați banii, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au anunţat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomatul distrus în cursul nopţii în comuna Păuneşti nu au fost sustrase sume de bani.

Până în prezet, prejudiciul nu a fost încă stabilit. Politiștii au dispus filtre în tot județul și ii caută și la această oră pe făptași.

Astfel de evenimente nu sunt, din păcate, singulare. Din contră, acestea s-au înmulțit în ultima vreme, cele mai recente dintre ele având loc în Galați, București (Otopeni), Covasna, Arad și Timiș, dar și la Sinaia.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL