Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă de COVID în Predeal: Bărbat depistat pozitiv după o excursie electorală. Alte persoane, în izolare

Friday, 10 July 2020, 13:58 Sursă: Realitatea.net

Grupul electoral care a participat la excursia a fost compus din 25 de persoane. Printre acestea și un proprietar de magazin din Predeal, care s-a dovedit ulterior a fi infectat cu coronavirus. Și alți membrii ai grupului au făcute teste, unuii sunt în izolare, iar alții încă așteapă rezultatele. 

Scopul vizitei a fost unul electoral. Marius Mateescu, candidat PSD la funcția de primar al Predealului a dorit să le arate oamenilor ce a realizat colegul său din PSD, Tiberiu Chirilaș la Vama Buzăului. El consideră că nu a greșit cu nimic prin organizarea vizitei. 

În Fotografiile postate pe pagina de Facebook a Primăriei Vama Buzăului se vede clar că „delegația” de alegători din Predeal nu a respectat distanțarea socială și nici nu au purtat măști deși stăteau foarte aproape unul de celălalt. 

Candidatul social-democrat la funcția de edil al Predealului consideră că nu a greșit cu nimic prin organizarea vizitei în plină pandemie de coronavirus. "Dacă nu-l luam cu mine la Vama Buzăului, ar fi intrat în contact cu mult mai multe persoane la magazin”, a spus politicianul, potrivit Lumea Politică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL