Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Agresorul de la Nana, plasat în AREST LA DOMICILIU

Saturday, 10 May 2014, 20:06 Sursă: Mediafax

Ştefan Fileaţă, bărbatul care a agresat o bătrână în comuna Nana din Călăraşi, în timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost reţinut joi seară de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, care au cerut instanţei arestarea preventivă a bărbatului.

Instanţa a decis, vineri seară, ca bărbatul să fie cercetat în arest la domiciliu, decizia nefiind definitivă.

Fileaţă este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat vineri Parchetul instanţei supreme. Începerea urmăririi penale a fost dispusă de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

"Din probatoriul administrat până la acest moment în cauză, a rezultat faptul că, la data de 07 mai 2014, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în zona parcului localităţii a fost organizată o adunare cu scop electoral, la care au participat mai multe oficialităţi, eveniment mediatizat de mai multe televiziuni. În aceste împrejurări, persoana vătămată a fost agresată de numitul Fileaţă Ştefan care, văzând că incidentul este filmat de operatorul unui post TV s-a apropiat de acesta şi l-a lovit, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă dacă va continua filmarea. Ca urmare a actelor de violenţă exercitate, femeia a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 2 - 3 zile de îngrijiri medicale", precizează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), într-un comunicat de presă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au deschis un dosar penal, joi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie de 62 de ani a fost agresată în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, în campania electorală a PMP.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL