Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Află cele cinci zodii care te părăsesc fără absolut nicio explicație

Thursday, 16 November 2017, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

Zodii care te părăsesc fără nicio explicație - LEU

Un leu nu va sta lângă tine decât dacă este sută la sută sigur că ești dragostea vieții sale. Dacă apare nesiguranța în mintea lui, așteaptă-te să-ți spună la revedere fără nicio explicație.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicație - FECIOARĂ

Acești nativi sunt persoane perfecționiste, chiar și atunci când apar probleme ale inimii. O Fecioară care nu vede posibilitatea unui viitor pe termen lung alături de persoana aleasă nu va sta pe gânduri și va zice " la revedere " când partenerul se așteaptă mai puțin.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicație - SCORPION

Scorpionul este o zodie misterioasă și puțin înțeleasă de mulți. Așa că nu te osteni să-i afli motivele care l-au determinat să se despartă de tine.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicație - CAPRICORN

Cei născuți sub această pecete astrologică sunt obsedați de statut și de putere. Ei își aleg partenerii care au aceleași obiective și credințe și nu ar sta cu cineva care i-ar pune în pericol vreodată poziția publică. Așa că dacă simte că persoana dragă nu este cea potrivita, ar lăsa-o fără multe explicații.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicație - VĂRSĂTOR

Vărsătorul nu va avea nicio problemă în a rupe relația fără să dea amănunte. Și asta pentru că cei născuți sub această pecete astrologică nu sunt construiți pentru angajament pe termen lung.

 

 

sursă: clickpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL