Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Află ce spune lungimea degetelor despre tine. Sigur nu ştiai aceste lucruri pana acum!

Tuesday, 02 August 2016, 16:08 Sursă: REALITATEA.NET

A) Fermecător, dar pragmatic

Așa sunt aceste persoane! Persoanele care au un deget inelar mai lung decât degetul arătător tind să fie fermecătoare și irezistibile pentru unii, cel puțin. Cei din tipul A sunt cei care se pot vorbi despre orice situație. In plus, sunt capabili să rezolve probleme agresive în moduri inedite. Ei tind să fie plini de compasiune și sunt de multe ori oameni de știință, ingineri, soldați sau experți în puzzle-uri și cuvinte încrucișate.

B) Tipul încrezător, care face ca lucrurile să meargă

Persoanele cu degetele inelare mai scurte decât degetele index sunt tipurile care au mare încredere în ele și care fac ca lucrurile să se întâmple. Ei iubesc singurătatea în care le place să se scalde și să realizeze lucruri, dar asta nu indică în mod necesar faptul că sunt introvertiți. Sunt cât se poate de obiectivi și nu le place să fie deranjați. Ei apreciază ceea ce au, dar de multe ori vor vrea mai mult.

C) Pacifiștii

Tipul C de personalitate sunt iubitori de pace și le place să evite conflictele pe cât de mult posibil. Persoanele care au inelarul și degetul arătător de aceeași lungime sunt bine organizate și vor să se înțeleagă bine cu toată lumea. Ei sunt fideli în relații și le place să aibă grijă de partenerii lor, dar atenție: au un miez de foc, care odată ce iese la suprafață, poate duce la degenerarea lucrurilor, ceea ce îi poate transforma în oameni foarte serioși.

Sursa: elli.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL