Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Află care sunt zilele cu ghinion din această toamnă!

Monday, 05 September 2016, 10:20 Sursă: REALITATEA.NET

În ce zile se ascunde ghinionul în toamna 2016?

13 septembrie

13 septembrie cade în acest an fix într-o zi de marți, așa că trebuie să fii mai atentă decât de obicei. Fie că ești superstițioasă ori nu, este imposibil să nu te gândești cu teamă la ea. Despre ziua de marți oricum se spune că vine cu trei ceasuri rele, iar efectul ghinionului va fi și mai puternic.

De ce este considerată marți 13 o zi cu ghinion? Ei bine, de ea se leagă multe evenimente nefaste încă din cele mai vechi timpuri, astfel că dovezile nu pot fi contestate. Spre exemplu, Diavolul apare pentru prima dată la capitolul 13 al Apocalipsei, în Biblie. Legat de ziua de marți, se pare că Adam a mușcat din fructul oprit într-o astfel de zi.

17 octombrie

O altă zi cu ghinion în care trebuie să ai grijă în toamna 2016 este 17 octombrie, care pică luni. Ca să înțelegi mai bine semnificația acestei zile, află că, pentru italieni, data de 17, în special dacă este vinerea, poate aduce o mare nenorocire. Superstiția are rădăcini în civilizația romană și este strâns legată de simbolurile grafice.

17 se scrie XVII în sistemul de numerotare roman, reprezentând anagrama lui ”VIXI”, termen care în latină are sensul de ”viața mea s-a terminat”, conform funtrivia.com. Așadar, ai grijă la accidente. Fii mai prudentă dacă pleci la drum într-o zi de 17!

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL