Află care sunt cele mai comune probleme de sănătate pe care nu trebuie să le ignori!

Monday, 30 April 2018, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În care durerea de spate persistă, te împiedică să-ți îndeplinești activitățile de zi cu zi și este însoțit de alte simptome, este recomandat să mergi să vorbești cu un specialist. De asemene, durerile de cap sunt declanșate de stres, indiferent dacă acesta provine din munca de zi cu zi de acasă, de la birou, din trafic. O altă cauză poate fi alimentația bogată în produse acide. Cele mai multe dureri de cap nu sunt îngrijorătoare și pot fi ameliorate însă, dacă nu îți trece, adresează-te medicului.

Senzația de arsură în piept poate dura de la câteva minute până la câteva ore și apare adesea după ce mănânci. Mai mulți factori, cum ar fi consumul exagerat de mâncare, consumul de alimente bogate în grăsimi și uleiuri, alcoolul și băuturile carbogazoase, pot declanșa arsuri la stomac. Dacă întâmpini acest simptom frecvent sau interferează cu rutina zilnică, mergi la un medic cât mai repede. Poate fi un simptom al unei probleme grave de sănătate, trebuie să te prezinți de urgență la un specialist.

Conform clickpentrufemei.ro, durerea de dinți dar și pierderea din podoaba capilară este un semn de alarmă. În cazul în care te confrunți cu acestea, necesită îngrijire medicală.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE