Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Afirmaţie şocantă a Cristianei Copos, soţia lui George Copos: "E atât de aproape de moarte"

Friday, 27 February 2015, 13:06 Sursă: REALITATEA.NET

"Când un om e atât de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace", a spus Cristiana Copos pentru ziarulring.ro. Femeia de afaceri nu s-a referit însă la soţul ei, cu la Jean Păureanu, despre care are informaţii că se simte foarte prost după gratii.

"Ce să mai reeduci la un om de vârsta lui Jean Pădureanu? Îmi spunea soţul meu că, la Jilava, Jean nu mai ţine minte nimic… Acest om ar trebui eliberat. A plătit destul. "Când cineva este dus în puşcărie, există un scop: să i se acorde dreptul la a doua şansă. Mă aştept ca oamenii să iasă de acolo «mai» reeducaţi. Ca indivizi, ca… sistem. Ştiu, am vorbit mult despre Pădureanu, dar ştiu că l-au dus prin curte cu perfuzia-n venă. Nu sunt vorbe goale, trebuie să ne gândim şi la alţii, să nu fim egoişt", a afirmat Cristiana Copos.

Despre când va ieşi soţul ei: "Peste o lună, două, nu se ştie. Legea îşi va spune cuvântul. Din orice se face ditamai scandalul, aşa că vă rog să fiţi obiectiv, să scrieţi doar ce vă spun, fără să exageraţi".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL