Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Adrian Țuțuianu, declarații explozive după excluderea din PSD

Wednesday, 07 November 2018, 11:19 Sursă: REALITATEA.NET

Adrian Țuțuianu a subliniat că nu va vota niciodată în favoarea unei moțiuni de cenzură împotriva unui guvern PSD. Acesta nu a ratat însă să-l atace pe liderul PSD.

„Eu n-am să votez vreodată vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD. O să fiu critici acolo unde trebuie. Am să votez toate actele normative, care sunt importante pentru dezvoltarea economică, pentru infrastructură, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, de exemplu, dar nu voi fi un votant simplu, ci un votant critic al guvernării. În al doilea rând, că nu m-am dezis și nu mă dezic de acest partid. Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului”, a spus Țuțuianu, la Palatul Parlamentului.

Adrian Țuțuianu susține că există mai mulți parlamentari PSD care îi împărtășesc opiniile.

”Sunt foarte mulți dintre cei din Parlament care împărtășesc opiniile mele. Unii se vor face auziți, alții nu vor avea acest curaj și vor încerca să se alăture echipei la final. Eu sunt convins că se vor găsi mulți oameni în PSD care vor vorbi. Acest război nu se încheie aici, el va fi unul de lungă durată, de câteva luni, de un an de zile. Cei care au considerat că sunt ușor de ucis înseamnă că nu m-au cunoscut foarte bine. Eu sunt un tip foarte bătăios, am dus bătălii grele și le-am câștigat.”, susține Adrian Țuțuianu.

Totodată, Adrian Țuțuianu a lansat un atac dur la adresa Rovanei Plumb, după ce a votat pentru excluderea sa din partid.

„Primarii din Dâmbovița au avut în continuu sprijinul meu. Doamna Rovana Plumb n-a venit de un an de zile în jud. Dâmbovița. Eu am fost foarte elegant în acești ani, dar când votezi pentru excluderea mea și știi foarte bine că de ani de zile ai devenit parlament pe munca oamenilor din Dâmbovița, ar fi trebuit să aibă mai multă reținere și să se poziționeze neutru față de ceea ce s-a discutat acolo, din respect față de noi, cei din Dâmbovița. Nu a sprijinit niciodată pe nimeni cu niciun proiect. Oamenii din Dâmbovița știu foarte clar că susținerea nu poate veni de la dânsa și n-am nicio îndoială că cei mai mulți dintre ei nu vor răspunde la cântecul de sirena al promisiunilor făcute de dânsa, de Oprea sau de alții care se vor alătura lor”, a spus Țuțuianu.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL