Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adolescenta şi-a dat jos machiajul pentru prima dată. Când a văzut-o, iubitul a părăsit-o

Wednesday, 18 July 2018, 12:05 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra are grave probleme cu pielea. Ea se luptă cu psoriazisul, o afecţiune ce i-a afectat inclusiv tenul. Ca să-şi ascundă imperfecţiunile cauzate de această boală, Sophia se machia de fiecare dată când ieşea din casă.

Într-o zi, i-a arătat iubitului cum arată ea fără machiaj. Bărbatul a reacţionat neaşteptat. N-a suportat o iubită cu aceste defecte fizice, şi a părăsit-o. Adolescenta a suferit, dar a beneficiat de sprjinul emoţional al familiei, care i-a explicat că doar ce este în interiorul unei persoane contează.

Cum arată fata fără machiaj, în Galeria Foto.

Psoriazisul este o boala dermatologica cronica care determina o crestere rapida exagerata a celulelor pielii, avand ca rezultat aparitia unor placi tegumentare ingrosate (hipercheratozice), albicioase. Aceste leziuni pot varia ca dimensiuni si au o localizare preponderent la nivelul genunchilor, coatelor, scalpului, mainilor, picioarelor si regiunii sacrale (partea inferioara a spatelui). Psoriazisul este mai frecvent in randul adultilor, dar poate aparea si in randul copiilor si adolescentilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL