Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Administratorul unei societăţi, trimis în judecată după ce a promis aranjarea unui dosar la DIICOT

Wednesday, 01 October 2014, 17:47 Sursă: REALITATEA.NET

Mai exact, Marian Lăzăr i-ar fi promis denunţătorului că poate să îi obţină o soluţie favorabilă, într-un dosar penal, în care acesta era cercetat de procurorii DIICOT-Craiova, potrivit Adevărul. 
„Inculpatul a primit suma de 10.000 de euro, după care, în cursul aceleiaşi zile, i-a transmis că a dat deja „persoanei din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova” suma de 50.000 de euro, urmând să recupereze ulterior diferenţa de la martor, totodată garantându-i acestuia reuşita demersurilor iniţiate. În continuare, au avut loc mai multe întâlniri între martorul denunţător şi inculpat, acesta din urmă creându-i permanent convingerea că, în schimbul sumei remise, se va dispune o soluţie favorabilă de netrimitere în judecată ”, se arată în comunicatul DNA.
 
Astfel, în perioada februarie-aprilie 2013, Marian Lazăr ar fi primit în mai multe tranşe suma de 33.000 de euro, de la denunţător. Pe data de 14 iunie 2013, bărbatul care i-a oferit bani, administratorului societăţii comerciale, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT-Craiova, pentru mai multe infracţiuni, între care constituirea sau aderare la un grup infracţional organizat, conform aceleiași surse.
 
 
Mai multe pe Adevărul.

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL