Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adina Florea ADMISĂ pentru funcţia de procuror în secţia de anchetă, deşi respinsă pentru şefia DNA

Friday, 19 October 2018, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA, a fost acceptată, de către comisia formată din membri CSM, pentru funcţia de procuror pe funcţie de execuţie. Potrivit rezultatelor publicate de CSM, procurorul-şef al Secţiei este Florena Strechi, de la PArchetul General.

Lista cu rezultatele obţinute de candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este următoarea:

Ioan Cerbu (de la DIICOT - structură centrală) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef - RESPINS

Codruţa Chindea (de la Braşov) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Adina Florea (de la Constanţa) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Sorin Iasinovschi (de la Suceava) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Elena Iordache (de la Parchetul General) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef RESPINS

Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6) RESPINS pentru funcţia de procuror-şef, ADMIS pentru funcţia de procuror

Florena Sterschi (de la Parchetul General) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef - ADMIS

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei la conducerea DNA, a declarat, vineri, că înscrierea pentru un post de procuror de execuţie în Secţia de anchetă a magistraţilor nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Iohannis la DNA, va merge acolo.

"Nu este vorba despre o funcţie, este vorba de o candidatură pentru execuţie, aceasta. Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA. Nu , nu este deloc o variantă de rezervă. Desfăşurarea activităţii profesionale , pur şi simplu (m-a îndemnat să mă înscriu şi pentru funcţie -n.r.)", a declarat Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM.

Anterior, procurorul spunea, în faţa membrilor CSM, că cele două candidaturi nu au legătură una cu alta şi că nu trebuie confundate, scrie Mediafax.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL