Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adele uimeşte cu o nouă imagine. Cum arată, pe coperta revistei Vogue

Monday, 15 February 2016, 16:30 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru paginile revistei Vogue, Adele a pozat purtând ținute Burberry și bijuterii marca Dior Fine Jewelry, pozele fiind realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz.

Vedeta a oferit și un interviu pentru publicație, în care a lansat câteva afirmații relevante despre denumirea albumulu „25”, carieră, exterior și maternitate:

„Am rămas șocată atunci când am înțeles că urma să împliniesc 25 de ani, însă acum mă iubesc mai mult decât am făcut-o vreodată. Mă simt confortabil în propria piele și îmi place foarte mult cum arăt, cine sunt și tot ce mă înconjoară astăzi.

Angelo, fiul meu, mă impune să fiu mândră de mine. Când am devenit mamă, am înțeles că trăiesc cu adevărat. Am început să urmez un scop pe care anterior nu îl aveam. Cel mai mult pentru mine contează să fiu mamă, aceasta fiind o muncă enormă, scrie ea.md.

Sunt de părere că a trebuit să fac acea pauză muzicală de 3 ani, timp în care oamenilor să li se facă dor de mine.

Munca mea la sală a devenit un adevărat test de rezistență, de aceea am slăbit. Acum mă aflu într-o formă bună. Pentru mine, alegerea mărimilor la haine era o adevărată problemă”, mărturisește Adele, în interviu.

Vedeta britanică mai recunoaște că a început să piardă din kilogramele în plus și grație faptului că are mare grjă de ceea ce consumă. A renunţat, spune ea, la alimentele dulci, cele grase și cele bogate în carbohidrați, iar rezultatul îl vedeți și voi în fotografii.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL