Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acuzaţii de malpraxis la Râmnicu Sărat:o femeie a murit dând naştere celui de-al 12-lea copil al său

Wednesday, 15 April 2015, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

Omul povesteşte că sâmbătă după-amiază s-a prezentat la secţia de ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat pentru că nevasta lui avea dureri, ea fiind supusă unei operaţii de cezariană, scrie Ziarul de Vrancea.

După intervenţie au apărut şi problemele. “Când am ajuns la spital, i-au luat tensiunea, mi-a zis că are 23. A sunat doctorul: «Avem o urgenţă, o gravidă cu tensiune 23». I-a făcut fişa, a trimis-o imediat la operaţie, după o oră a scos copilul, doctorul a ieşit din sală şi mi-a zis că e bine copilul, dar că e problemă că soţia mea a făcut hemoragie şi că nu se opreşte. Mi-a spus că, dacă nu reuşesc să oprească hemoragia, e nevoie de o a doua intervenţie. A băgat-o la a doua operaţie, când a ieşit, doctorul mi-a zis că nu crede că are şanse să scape... După o oră a ieşit şi mi-a zis că a murit. Mi-a spus că operaţia ar fi fost reuşită, dar când a vrut să o ia după masă să o pună pe targă pentru a o duce la salon a făcut stop cardiorespirator (...) Au greşit, o să facem plângeri, nu putem lăsa lucrurile aşa, eu am adus-o sănătoasă, nu a suferit nicio boală, a făcut 11 copii pe cale normală, fără cezariană, nu a stat niciodată în spital. Nu lăsăm lucrurile aşa”, a spus soţul femeii decedate. Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru stabilirea cauzei decesului. De altfel, ieri, Iulian Moise a mers la Buzău pentru a ridica trupul neînsufleţit al soţiei. Acesta a fost informat că au fost ridicate mai multe probe, iar acestea vor fi trimise la Bucureşti. El a spus că va depune plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor împotriva cadrelor medicale de la unitatea spitalicească din Râmnicu Sărat.

Şi poliţiştii din Buzău au deschis dosar penal. Oamenii legii spun că au fost sesizaţi marţi dimineaţă despre acest caz de către un medic de la Spitalul din Râmnicu Sărat.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL