Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acoperișul fostei fabrici de bere Rahova a fost luat de vânt. Clădirea s-ar putea prăbuși

Tuesday, 19 September 2017, 10:37 Sursă: REALITATEA.NET

Acoperişul unei foste fabrici de bere de pe Bulevardul Regina Maria, din Capitală, a fost luat de vânt şi a căzut pe şinele de tramvai, blocând traficul în zonă, în această dimineaţă.

”Noi am făcut tot ce ține de Primăria Sectorului 5, am asigurat protecția pietonilor, am închis trotuarul și avem poliția locală. Principalul risc este acoperișul. Am urcat cu cei de la ISU pe macara și arată foarte rău. A fost o bucată de tablă, a luat-o vântul. Nu era atât de mare pericol, bine că nu s-a întâmplat ceva rău. Acest monument istoric aparține Ministerului Culturii, Primăriei Capitalei și Poliției Locale. Am avut mai multe discuții, dar în afară de discuții nu putem interveni”, a explicat Daniel Florea, primarul Sectorului 5. 

Mai mult, există un pericol real de prăbuşire pentru clădirea aflată în zona Rahova.

"La locul evenimentului a fost alocată o autoscară. În urma recunoașterii efectuate de echipajul de pompieri, s-a constat că aceștia nu pot acționa în condiții de siguranță. Totodată, la fața locului sunt prezenți și reprezentanți ai administrației publice locale, în vederea identificării unei soluții pentru îndepărtarea elementelor aflate în pericol de cădere", potrivit ISU București-Ilfov, citat de Agerpres.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, a fost blocată calea de rulare a tramvaiului între 8,50 și 9,05, pe sensul către Unirii. În prezent, nu sunt probleme în trafic și se circulă în condiții normale.

Un incident asemănător a avut loc în luna ianuarie a acestui an, când o bucată de zid s-a prăbușit peste liniile de tramvai de pe bulevardul George Coșbuc.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL