Acestea sunt cele mai piratate filme de pe internet

Wednesday, 10 July 2019, 07:29, Sursă: REALITATEA.NET

Prin intermediul serviciilor de streaming contra cost, filmele și serialele au devenit mai accesibile. Chiar și așa, întotdeauna oamenii vor găsi căi să pirateze conținutul.

Adaugă părerea ta

 

Pasiunea oamenilor pentru piraterie continuă să facă pagube semnificative în industria filmului. Spre exemplu, oricâte recorduri de încasări va depăși Avengers: Endgame, suma pe care o vor pierde cei de la Marvel din cauza descărcărilor ilegale de pe internet este extrem de mare.

Dacă ești curios cu privire la cele mai descărcate producții de pe torrent în ultima perioadă, cei de la TorrentFreak au realizat un clasament. Acest top 10 cele mai piratate filme de pe torrent are rol informativ și nu reprezintă o invitație la gesturi ilegale. Tocmai de aceea lipsesc și linkurile către eventuale download-uri.

Shazam! este în topul preferințelor celor care folosesc rețeaua torrent, urmat de Pet Sematary. Dumbo este pe locul trei în preferințele piraților de pe internet. Calitatea filmelor incluse în top 10 variază destul de mult de la o producție la alta, dar în principiu este vorba de capturi de pe servicii de streaming, filme achiziționate în format digital de pe iTunes sau Amazon și versiune Blu-ray sau DVD transpuse în format MKV sau MP4.

Pe lângă Shazam!, Pet Sematary și Dumbo, Alita: Battle Angel a ajuns, de asemenea, pe site-urile de torrent, fiind pe locul patru. Shaft de pe Netflix este pe cinci, Escape Plan: The Extractors ocupă poziția a șasea, iar Captain Marvel a coborât pe locul șapte în preferințe. After e proaspăt intrat pe opt, Brightburn este pe locul nouă, iar Pokemon Detective Pikachu este pe ultimul loc din top zece.

Sursă