Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acest exerciţiu tratează zeci de boli. Iată cât de simplu este!

Tuesday, 26 July 2016, 08:48 Sursă: REALITATEA.NET

Pe lângă vindecarea durerilor articulare, mersul în genunchi te mai poate ajuta în lupta împotriva bolilor de rinichi și ficat.

Se pun două perne sub genunchi și începeți să vă mișcați ca și cum ați mers pe jos. Faceți acest exercitiu timp de 15-20 de minute în fiecare zi, pentru cele mai bune rezultate și în curând veți observa de schimbări semnificative în ceea ce privește durerile articulare.

Acest exercițiu este foarte benefic deoarece prin mersul în genunchi stimulezi toate punctele aflate la nivelul genunchilor, care sunt conectate la problemele organelor interne. Medicina chineză recunoaște acest exercițiu ca un tratament pentru fiecare afecțiune.

Știm că poate părea ciudat acest tip de exercițiu, de aceea îți recomandăm ca atunci când îl pui în aplicare să te asiguri că ești într-un loc retras, cum ar fi propriul apartament. Este adevărat că dacă îl practici în aer liber este de 10 ori mai bine, dar gândește-te numai la câte priviri curioase vei atrage asupra ta. Cel mai bine este să îl faci în interior, unde poți controla absolut tot ceea ce se întâmplă. Și oricât de greu ar fi, gândește-te la ce beneficii pe termen lung îți ofertă acest tip de exercițiu!

Sursa: elli.ro

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL