Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aceasta este planta care distruge celulele canceroase în 48 de ore

Monday, 07 November 2016, 15:47 Sursă: REALITATEA.NET

În urma unor cercetări s-a descoperit că o plantă obişnuită pe care o găsim peste tot este una dintre cele mai puternice arme de luptă împotriva cancerului. Este vorba despre rădăcina de păpădie, care s-a dovedit a distruge celulele canceroase în 48 de ore, după cum arată mai multe studii apărute în publicaţia Science Natural News.

Cercetările realizate la Universitatea Windsor, din Canada, arată că rădăcina de păpădie este foarte eficientă în vindecarea şi prevenirea cancerului, având un efect chiar mai puternic decât chimioterapia, scrie eva.ro. Cercetătorii sunt convinşi că în urma testelor efectuate în laborator au descoperit un dozaj perfect al extractului din rădăcină de păpădie care are rezultate promiţătoare, urmând să fie inclus în testele clinice.

Dr. Siyaram Pandey, medic biochimist la Departamentul de Chimie şi Biochimie de la Universitatea Windsor din Canada, susţine că extractul din rădăcină de păpădie generează aşa-numitul fenomen de apoptoză, adică moartea celulelor canceroase, fără să fie afectate celulele sănătoase.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL