Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT TRAGIC în Olt: un bărbat a murit, alţi doi, GRAV RĂNIŢI

Monday, 17 November 2014, 15:50 Sursă: REALITATEA.NET

Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit în această după-amiază, pe Drumul Național 64, între localitățile Caracal și Dobrosloveni, pentru descarcerarea unui persoane, victima unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Olt și unul înmatriculat în Bulgaria, scrie gds.ro.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere dotată cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție, un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta-față al autoturismului înmatriculat în Bulgaria, a fost găsit decedat, încarcerat în autoturismul avariat. Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de pompierii de la descarcerare, personalul medical de la SJA constatând decesul bărbatului.

În urma accidentului au mai fost răniți doi bărbați, șoferul autoturismului înmatriculat în Bulgaria, în vârstă de 36 de ani, transportat de o ambulanță de la SJA la CPU Caracal și apoi transferat la UPU Craiova, cu comă de gradul III și șoferul autoturismului înmatriculat în Olt, în vârstă de 43 de ani, transportat la UPU Slatina cu fractură membru superior drept.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL